Oznámení o spuštění webu - kopie z původního webu volny.cz/katovicka

01.10.2008 22:44

 

15.9.2008 - Oznámení o spuštění webu - kopie z původního webu volny.cz/katovicka

Vážení sousedé,

vhledem k blížícímu se plánovanému termínu privatizace (v prvním pololetí 2009) našeho bytového domu v ul. Katovická a z důvodu organizační náročnosti osobního setkání nás všech pohromadě navrhuji za účelem vzájemné komunikace, výměny informací atd. formu webovských stránek k tomuto účelu zřízených.

V tuto chvílí existují tyto velice jednoduché stránky. Jejich cílem je zejména nastartovat a udržovat vzájemnou komunikaci a informovanost. Vzhledem k počtu více než 350 bytových jednotek je toto pravděpodobně jediný efektivní způsob vzájemné komunikace. Dále vyzývám někoho z nás, kdo má lepší IT znalosti a možnosti, aby případně zajistil sofistikovanější řešení (webhosting, diskuse, hromadné rozesílání info atd). Tyto stránky jsou opravdu velmi jednoduché a kromě statického zobrazování informací a zasílání emailu neumožňují nic jiného.

Je jasné, že ne všichni (zejména starší lidé) mají přístup k internetu. Pokud je to jen možné, bylo by dobré oslovit ty co znáte a informovat je.
Pokud je mezi námi právník, či někdo další se znalostí problematiky prodeje nemovitostí bylo by dobré využít jeho znalostí.

Rád bych zmínil, že dle neoficiálních informací mají o náš lukrativní bytový dům (výměníková stanice, telefonní centrum a služby v objektu - restaurace atd.) zájem právnické subjekty. I přes  nerovnocenný vztah MČ a nás nájemníků a doposud zveřejněné podmínky, by mělo být především v našem zájmu, aby byty byly privatizovány. Jak již MČ P8 avizovala, tak v případě našeho nezájmu nezaručuje pozdější prodej jinému zájemci) a nelze tedy vyloučit další růst nájemného i po dokončení deregulace v roce 2010. Jedná se tedy o jedinečnou příležitost, která se pravděpodobně nebude již opakovat.

Chtěl bych vás tedy požádat o navázání kontaktu (email) dále případně o sdělení relevantních informací (které by mohly být i dále zveřejněny) týkající se privatizace.

Praktickým příkladem elektronické komunikace může být zjištění zájmu o privatizaci a zobrazení výsledků ankety zde na webu.

Své náměty, připomínky, dotazy můžete psát na níže uvedený email.

Email je: katovicka(zavinac)volny.cz (při psaní nahraďte tento text (zavinac) znakem @)

S pozdravem Ing. Pavel Vágner

V Praze dne 15.9.2008
 

—————

Zpět